Het beste kado voor de juiste persoon: alles waar je op moet letten bij het uitzoeken van een cadeau.

Het is december, nog een aantal dagen tot kerst. Zoals we allemaal weten, zijn de feestdagen altijd hectische tijden. Als je op mij lijkt, betekent dit dat je to-do lijst ineens kilometers lang is geworden en dat het moeilijk is om bij te houden wat er allemaal op staat.

De juiste keuze maken voor een cadeau is vaak lastig, zeker als je niet precies weet wat iemand graag wil ontvangen. Daarnaast kost het tijd om de juiste cadeaus uit te zoeken, en het kan nog lastiger worden als je denkt dat er geld opzij moet gelegd worden voor andere dingen die wel belangrijker lijken.

Wat ik in de loop der jaren heb geleerd, is dat we soms de kleine dingen vergeten, zoals cadeaus voor mensen om wie we geven. Waarom maak je het jezelf dit jaar niet gemakkelijker dan te piekeren over welke cadeaus je voor iedereen op je lijst moet kopen? Wij hebben een lijst samengesteld met alle perfecte cadeaus die je dit vakantieseizoen nodig hebt!

1. het geschenk van de tijd

Een bekend gezegde is: "Tijd is geld." Zoals het cliché gaat: "Geld is niet alles." Het is waar. Wat is je tijd waard? Tijd kun je niet kopen. In het tijdperk van het snelle leven hebben veel mensen het zo druk met hun baan dat ze geen tijd meer over hebben voor zichzelf. Dit betekent dat als we onze tijd niet verstandig gebruiken, hij in wezen minder waard wordt voor ons en ook voor andere mensen, want er zullen nooit genoeg uren of dagen op deze aarde zijn voor iedereen die iets van je wil!

Eckhart Tolle's bestseller "De kracht van het nu" heeft een ongelooflijk effect gehad op mensen over de hele wereld, en waarom zou het niet? In dit boek leer je hoe je in het huidige moment kunt leven. Het zal je laten zien wat het betekent voor je leven, niet alleen nu, maar ook later - en misschien zelfs als referentie wanneer iemand vraagt waar ze zelf wat gemoedsrust kunnen vinden!

Gezegend zijn zij die honger en dorst hebben, maar nooit hun dorst lessen met gewone verdorde bladeren van gisteren; want zij hebben daar altijd genoeg van; noch hebben zij veel anders nodig dan zichzelf, want alles wat vreugde of liefde op aarde zou toevoegen, dwingt dienst af boven deze dingen die geen morgen hebben zonder jij. - Hafiz

Dit is een prachtig citaat dat spreekt tot het hart van het geven en hoe het moet worden gedaan met zuivere intenties. Het gaat erom in het moment te zijn, en hebzucht niet in de weg te laten staan. Als je gul bent, krijg je het tienvoudige terug. Dus denk deze feestdagen na over wat je kunt doen om de dag van iemand anders goed te maken, en niet alleen om wat je ervoor terug kunt krijgen.

Cadeautips: Het bestseller boek "De kracht van het nu" van Eckhart Tolle, samen met een van onze populaire bestseller boek hoezen. Deze boekenhoezen zijn op maat ontworpen en gedrukt met een prachtige lay-out.

boekenhoezen kerst

2. het geschenk van de liefde

Het beste cadeau is er eentje die uit je hart komt. Uit het hart, met liefde. Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand, zorg er dan voor dat het iets is dat hij of zij zal gebruiken en waarvan hij zal genieten. Of het nu sokken zijn, een bericht met daarin een gif kerst bericht, of een prijzige laptop, kies iets dat binnen je budget past.

Cadeautips: Wat voelt als een knuffel en houdt je warm? De handgeweven gooi dekens, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals onze bestseller Regenboog Gooi Deken.

 

3. het geschenk van herinneringen

Bedenk dat iedereen ergens een liefde voor heeft. Maar hoe zit het met het verlangen om te ontdekken? Het ontdekken van nieuwe plaatsen en het ervaren van andere culturen heeft immers een zekere romantiek die veel mensen niet kunnen. 

Iedereen heeft een liefde voor reizen. Wie wil er niet naar plaatsen gaan en nieuwe dingen zien? Onthoud dat iedereen geboren is met reislust in zijn hart, maar we weten allemaal hoe moeilijk het soms kan zijn als het leven hier hectisch wordt... dus zorg ervoor dat je af en toe tijd voor jezelf neemt en je ook anderen hieraan herinnert. 

Het is jammer dat reizen er momenteel niet in zit, maar gelukkig kunnen we toch nog wat van deze warmte meepikken tijdens ons bezoek aan een sauna.

Cadeautips: Of je nu een reisfanaat bent of dit op je lijstje hebt staan, met het pestemal hamam handdoek - dat ook dienst doet als strandhanddoek, shawl en yogamat - kun je niet de mist in gaan. Deze handdoeken zijn behoorlijk populair, en als de zomer in Nederland weer aanbreekt, mogen ze weer de kast uit.

Pestemal Hammamdoeken

4. het geschenk dat blijft geven

Wat geeft en blijft geven? Het geheim van geven is je tevreden voelen en vrede hebben met jezelf. Wanneer je aan anderen geeft, wees dan niet bezorgd over wat er wordt teruggegeven.

Het is geweldig als we allemaal kunnen bijdragen en de gaven die we al bezitten kunnen delen voor een groter goed. Waarom begint u deze feestdagen niet bij jezelf? Het heeft niet veel zin om andere mensen te helpen als je niet eens voor jezelf kunt zorgen. Geef jezelf het geschenk van vrede, liefde en mededogen.

Cadeautips: Een mooie kelim kussens om op te mediteren, een vochtinbrengende zeep en een unieke hammam scrub handschoen zijn allemaal uitstekende geschenken.

5. het beste cadeau ooit!

Wat is het beste cadeau ooit? Eentje die uit je hart komt, maar wat als je niet kunt kiezen? Gelukkig zijn er voor de feestdagen vaak speciaal samengestelde bundels die gemakkelijk kunnen worden gebruikt. Met een beetje extra liefde en wat gekoesterde herinneringen.

Cadeautips: Een geweldig cadeau voor Kerstmis is de speciaal voor de kerstdagen samengestelde Bath & Body pakket. Waarin we meest voedende en verzorgende kwaliteiten van de natuur hebben geselecteerd. Een ambachtelijke hamamdoek, een hydraterende zeep en een unieke hammam scrub handschoen.

 

6. een onbetaalbare schat

Positiviteit! Mandala’s brengen positieve energie bij je thuis of in je kantoor. Mandala's vinden hun oorsprong in Peru en zijn vaak te vinden in Mexicaanse gemeenschappen. Een Godsoog is een spiritueel en votief object gemaakt van op hout geweven motieven.

Het geschenk van kunst en creativiteit is er een die onbetaalbaar is en vaak een leven lang wordt gekoesterd. Bovendien heeft het de eigenschap om elke kamer of ruimte op te fleuren.

Cadeautips: Breng positieve energie bij je thuis of in je kantoor met een handgeweven mandala van Selen Parman. Ze zullen elke ruimte opfleuren terwijl ze positiviteit uitstralen waar je ook kijkt.

We hopen dat dit je wat ideeën heeft gegeven over welke cadeaus je dit jaar kunt geven! Hou ook onze #madeathand12dagenvankerstmis actie in de gaten, waarbij we elke dag 30% en meer korting geven op 1 van onze producten.


Example blog post
Example blog post
Example blog post