Door kunstenaars gecreëerde milieuvriendelijk en duurzame Pestemal handdoeken en zeep

Bij madeathand houden we van mooi en comfortabel woontextiel en badbenodigdheden. We laten ons inspireren door de Turkse hammam rituelen die we zelf als kind hebben ervaren.

Bij madeathand zijn we gek op heerlijk en comfortabel woningtextiel en badaccessoires en op mooie producten, maar ook duurzame producten voor duurzaamheid en een duurzaam huishouden. 

Met veel liefde hebben we onze speciale collectie voor jou geproduceerd.

Met trots bieden we een zorgvuldig geselecteerde ambachtelijke assortiment aan rechtstreeks uit Turkije, die ook nog eens milieuvriendelijk is.

Wil jij meer weten over onze badhanddoeken, badlakens en Turkse zeep? Wil je weten wat onze handgemaakte producten zo bijzonder en mooi maakt? Lees dan snel verder.

 

Materiaal

Voor de beste kwaliteit handwerk textiel en badkameraccessoires keren we vanuit Nederland terug naar ons thuisland, waar Turkse traditie en moderne schoonheid elkaar ontmoeten.

Wij zijn altijd op zoek naar mooie stoffen - kleurrijke katoenen doeken die zacht aanvoelen en goed voor het milieu zijn.

Voor onze luxe biologische zepen gebruiken we puur natuurlijke ingrediënten zoals shea boter of olijfolie.

madeathand pestemal hammamdoeken en plaids zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en zijn milieuvriendelijk. Geselecteerde weefateliers handweven voor ons zachte doeken van biologisch katoen met een traditioneel weefgetouw uit de 16e eeuw, zodat elke handdoek en zeep uniek is.

Ze voelen superzacht aan en komen in verschillende kleuren en designs. Onze premium assortiment is milieuvriendelijk en is historisch geweven met weefgetouwen uit de 16de eeuw in Buldan.

Duurzame, milieuvriendelijk, comfortabele en zacht en mooie handdoeken en natuurlijke zepen zijn allemaal handgemaakt met authentieke en traditionele technieken.

 

Huidverzorging

Een lekker luchtje

De natuurlijke assortiment die in onze zepen worden gebruikt, geven je huid een schoon en fris gevoel en geur zonder agressieve chemicaliën.

 Bovendien zijn onze producten door de natuurlijke eigenschappen en materialen die ze bevatten biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Je krijgt dus niet alleen een mooi, duurzaam product, maar je draagt ook je steentje bij voor de planeet.

 

Oceaan Zeep met Washand

Schoonmaken, wassen en drogen

Hoe was je normaliter je handdoeken of kleren? Wil je je eigen shampoo, wasmiddel maken met soda of een bestaande wasmiddel of wasverzachter gebruiken? Gooi je ze direct in de wasmachine? Of ben je op zoek naar duurzame tips?
Schoonmaken is simpel. Je hebt geen schoonmaakmiddelen, wasmiddel, een fles shampoo of soda nodig. Je hebt niet eens elektriciteit nodig. kunt er zelfs voor kiezen om te wassen met alleen water en een emmer.

 

Hammamdoeken 

Milieuvriendelijk

Wordt je niet blij van commerciële wasmiddelen, shampoo, plastic flessen, plastic verpakking of afval, vuil en schadelijke stoffen? Ben je altijd op zoek naar een alternatief en geef je de voorkeur aan milieuvriendelijk?

Onze Pestemal handdoeken absorberen, zijn lichtgewicht en sneldrogend; perfect voor dagelijks gebruik of op reis en je kunt ze op een natuurlijke manier wassen in de wasmachine met jouw favoriete wasmiddel of wasverzachter, gezamenlijk met de rest van de kleren. Wij gaan voor gemak en altijd milieuvriendelijk.

Turkse hammam tradities

Stone Washed Pestemal Hammamdoek

We zijn verheugd dat we een zorgvuldig geselecteerd handgemaakt product rechtstreeks uit Turkije kunnen aanbieden. Als kinderen werden we geïnspireerd door de Turkse hammam tradities.

Wij werken samen met geselecteerde ateliers in Turkije die deze hoogwaardige producten met de hand maken met traditionele technieken.

Neem een stukje Anatolië met je mee waar je ook gaat. Voeg de gewenste product toe aan je winkelwagen, vul de vereiste velden en in en haal vandaag nog wat Turkse traditie in huis!

Op onze website vind je meer informatie over de afzonderlijke artikelen in elke collectie of serie. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen als je vragen heeft!

 


Example blog post
Example blog post
Example blog post