Breng een Boheems tintje en kleurrijke tinten met kelim kussenhoezen

Kelim is een traditioneel Turks woord dat "weven" betekent. Deze handgemaakt en handgeweven tapijten zijn gemaakt van 100% wol en natuurlijke kleurstoffen, waardoor ze perfect zijn voor elk huis of kantoorruimte. Kelim kussens zijn er in vele kleuren en ontwerpen om bij uw persoonlijke stijl te passen. Onze kleurrijke  kelim kussens zijn elk, handgemaakt van een unieke en originele kelim tapijt, de voorkant van het kussen is een authentiek handgeweven ontwerp van 100% wol. De achterkant van de kussens is een effen katoenen stof.

Met een grote verscheidenheid aan prints en kleuren om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt zijn. In dit artikel helpen wij je bij het maken van je keuze en laten wij je zien waar je op moet letten bij het kiezen van het kelim design dat perfect bij je past.

De Kelim Tapijt

Kelim tapijten komen oorspronkelijk uit Turkije en afhankelijk van de productieregio zijn ze gemaakt van verschillende patronen en dessins. Met dit authentieke kelim kussen haal je op een prachtige manier een stukje Turkse geschiedenis in huis. Onze kelim kussens zijn geweldige geschenken voor elke gelegenheid!

De tapijten worden gereinigd voor ze gerecycleerd worden. De kleurstoffen die bij de vervaardiging van deze tapijten worden gebruikt, zijn niet-toxisch en AZO-vrij.

De achterkant van elk kussen is gemaakt van 100% katoen en wordt gesloten met een rits, zodat je de hoes gemakkelijk kunt verwijderen om hem schoon te maken.

 Kelim Kussenhoezen

 

Kelim

Kelim Kussens

Kelim kussens zijn producten die je kunt gebruiken om je meubels net dat beetje extra uitstraling te geven. Je kunt kelim kussens ook gebruiken om de bestaande producten een andere look te geven. Het lijdt geen twijfel dat een mooi sierkussen essentieel is voor een goed ingericht huis.

Een sierkussen beschermt je kussen tegen vlekken en slijtage. Ze voorkomen ook dat het vilt van het kussen uitdroogt. Daarnaast zorgen ze ervoor dat het de vorm behoudt die het had toen u het kocht.

Kelim Kussenhoes

 Interieur Tips

Een van de beste manieren om een kamer er geweldig uit te laten zien is door een kelim kussen toe te voegen. En Turks en Marokkaans kussen heeft een organische en natuurlijke uitstraling die goed staat in elk type huis, ongeacht de stijl.

Je kunt een kelim kussen heel goed combineren met jouw favoriete stoel of bank. Wist je dat kelim kussens gecombineerd kunnen worden met vele soorten kussens? Het is waar!

Kelim Kussen 

Waarom zou je een kelim kussen kopen?

De kelim kussens zijn hand gemaakt van de beste zahte materialen en hebben prachtige ontwerpen die elke kamer persoonlijkheid geven. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud.

Hoe maakt je je kelim kussens schoon

Elke sierkussen is relatief gemakkelijk schoon te maken. Om ervoor te zorgen dat jouw sierkussen jarenlang mooi blijft, adviseren wij je de onderstaande instructies op te volgen.

  • Alleen chemisch reinigen is nodig.
  • Verwijder vlekken zo snel mogelijk met een droge doek of spons en koud water; niet wrijven.
  • Goed schudden voor het wassen; laten luchten tot het volledig droog is (niet machine droog).
  • Het is beter dat je geen zeep of waspoeder gebruikt.
  • Strijken op middelhoog vuur, indien nodig met een vochtige theedoek tussen strijkijzer en kelim om de stof te beschermen. Niet in de droogtrommel drogen, niet bleken en niet chemisch reinigen.

Jouw kelim kussen blijft jarenlang mooi als je ze goed verzorgt! Een kelim kussen is gemakkelijk in onderhoud - gewoon de bovenstaande instructies opvolgen - en ze zijn weer zo goed als nieuw!

Kelim Stof

De juiste kelim stof voor de kelim kussen weerspiegelt jouw persoonlijkheid of stemming, neem dus de tijd om de perfecte stof te vinden. De verschillende soorten stof, materialen en kleuren die beschikbaar zijn voor de perfecte match met jouw huisinrichting.

Materialen

Met de prachtige handgemaakte sierkussen en 100% wollen constructie, zullen ze een statement maken in elke ruimte. Bekijk de verschillende kelim kussens in onze winkel online.

Bohemien items

Als u op zoek bent naar een uniek en bohemien tintje aan jouw interieur, kijk dan niet verder en vind de kelim kussen die bij jouw past. De kelim kussens zijn hand gemaakt van originele kelim tapijten en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins, passend bij jouw persoonlijke stijl. Elk kussen is uniek.

Kelim Kussen

Hoe vind je de juiste maat  voor jouw bank of sofa

Bij het kiezen van de maat van je kelim kussens moet je rekening houden met zowel de afmetingen en patronen van het kelim kussen als het soort meubilair waarop het zal worden gebruikt.

Of misschien ben je op zoek naar een kelim kussen voor op het bed? De handgemaakt, zachte kelim kussens zijn ook zeer geschikt voor de slaapkamer.

De vulling van alle kussens zijn inbegrepen bij elke kelim design (40cm x 40cm).

Kleuren in jouw interieur

Bekijk de kleuren in jouw interieur en besluit de kleur sierkussen die daar het beste bij past. Er is een ruime keuze aan kleuren en dessins, zodat u zeker het perfecte meubel voor uw huis zult vinden. Als je van de kleur groen houdt, overweeg dan een kelim kussen in deze tint en vul het aan met groen in je huis, zoals bijvoorbeeld planten.

Kelim Kussenhoes

 

Een sierkussen is een perfect kado voor de feestdagen

Kelim kussens zijn geweldige geschenken voor elke gelegenheid. Koop nu een van onze artikelen en maak gebruik van gratis verzending. Bekijk onze collectie van authentieke kelim kussens en kies jouw favoriete sierkussen online. Met zo veel kleurrijke en unieke ontwerpen.

 Kelim Kussenhoezen 

Aanbiedingen 12 dagen van Kerstmis

Bekijk nu al onze producten voor de beste prijzen online. Houd ook de aanbieding van deze maand in de gaten, waar we korting geven op de kelim kussen naar keuze en maak gebruik van gratis verzendkosten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze wekelijkse aanbiedingen. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via e mail.

www.madeathand.nl Copyright 2021

 

 


Example blog post
Example blog post
Example blog post